Talk

Babe in Shape! Boob Tape is een musthave voor iedere vrouw

Vandaag in ’Talk’ is Stella Kinga aan de beurt. Deze girlboss en vrouwelijke ondernemer biedt met haar bedrijf Babe in Shape een oplossing waar alle vrouwen blij van worden.

Babe in Shape is er om alle vrouwen zich zelfverzekerd en mooi te laten voelen. Met Shape Boob Tape kun je iedere gewenste outfit dragen zonder bh. Dit geeft je een oneindige mogelijkheid in je garderobe, een echte musthave voor iedere vrouw! Stella Kinga van Babe in Shape vertelt waarom ze is gaan ondernemen met Boob Tape, over haar hoogtepunt als business babe en geeft je tips als jij ook een eigen bedrijf wil beginnen.

Vertel Stella, waarom ben je gaan ondernemen?

Babe in Shape! Boob Tape is een musthave voor iedere vrouw
Stella Kinga, pic by Chichi Zhang

“Ik had vaak problemen met mijn leuke outfits, omdat een bh altijd in de weg zit. De bandjes komen tevoorschijn of de omvang knelt, je hebt het vast wel eens ervaren. Toen ik Boob Tape ontdekte, was dit echt een uitkomst voor mij. De vrijheid die dit geeft inspireerde mij om dit te delen met andere vrouwen. Zo is Babe in Shape ontstaan en elke dag genieten wij ervan als vrouwen prachtige resultaten laten zien. Daarom zijn wij altijd op zoek naar de beste producten om jou dat ultieme feel good gevoel te geven. Hou ons in de gaten want er komt nog veel meer moois aan!”

Being happy with yourself is what we call a Babe in Shape.

Wie of wat inspireert jou het meest?

“Voordat Babe in Shape ontstond heb ik 3 jaar in Barcelona gewoond. Ik vind het mooi dat de vrouwen daar durven te dragen wat zij willen, meer dan wij hier in Nederland gewend zijn. Dat gevoel wil ik graag overbrengen aan alle vrouwen hier, zodat zij er meer open voor staan om zich te laten zien. Want dat mag gewoon. We moedigen je aan om op je eigen geweldige manier uniek te zijn en je prettig te voelen zoals je bent.”

Babe in Shape hoogtepunt

“Na het creëren van mijn eigen producten en design, was daar de eerste photoshoot en wauw, wat was ik trots! Deze prachtige meiden stonden te stralen met mijn producten en dat gaf het resultaat waar ik zo over gedroomd had. Ik merk dat deze foto’s tot de verbeelding spreken en het gevoel laten zien dat ik wil overbrengen. Steeds meer nieuwe klanten weten ons dan ook te vinden. Daar ben ik echt trots op.”

Babe in Shape! Boob Tape is een musthave voor iedere vrouw
Pic by Julie Vilevoije

Wat is volgens jou een musthave eigenschap voor iedere ondernemer?

“Durf te beginnen, durf uit je comfortzone te gaan en kijk verder dan je eigen omgeving. Volg je gevoel en geef vooral niet op. Ieder obstakel is een les die je meeneemt in je verdere ontwikkeling. And don’t forget to enjoy the ride!”

Tip van Stella voor de startende business babe

“Ik wil startende ondernemers aanraden om een businesscoach te zoeken die goed bij je past. Samen kijk je naar je doelen en naar de weg hier naartoe. Een coach kan je helpen om je business naar een hoger niveau te tillen en een echte girlboss te worden.”

MEER LEZEN OVER BABE IN SHAPE & BOOB TAPE?

Babe in Shape, de #1 boob tape van Nederland
Vergeet niet Instagram te checken: hier is Babe in Shape erg actief met inspiratietips en give away’s!
website / instagram

pic by ChiChi Zhang

Babe in Shape! Boob Tape is een musthave voor iedere vrouw

Nog meer inspirerende vrouwelijke ondernemers

Niets werkt zo motiverend als het lezen over andere business babes die al een succesvol bedrijf hebben opgebouwd. Jij kunt dat ook! Check ook eens deze artikelen met échte girlbosses:

Ook met jouw verhaal in LIB the mag?

Lees hier hoe: Wat kan LIB voor jou betekenen?

Geef een reactie

%d