Collabs

Samen bereik je meer dan in je eentje. Lees hier hoe LIB jou hierbij helpt.

Collabs zijn de perfecte manier om samen te werken aan online zichtbaarheid

Er is niets leuker dan elkaar helpen om je doel te bereiken. Want samen sta je sterker dan alleen. Door gebruik te maken van elkaars expertise, netwerk en ervaring kun je dingen bereiken die je in je eentje niet voor elkaar had gekregen. Collabs: yes please!

Samen werken aan iets beters

Samenwerken kan wat mij betreft op vele manieren. Elkaar exposure geven op social media bijvoorbeeld. Maar ook door elkaars kennis te gebruiken om een nóg betere dienst te kunnen leveren. Ik sta daarom open voor een collab in de breedste zin van het woord. Denk daarbij aan gastbloggen, gesponsorde posts, interviews, podcasts, events of een plain old shoutout op social media. Alles kan en alles mag!

Bekijk hier een voorbeeld van een samenwerking voor een artikel en podcast

Tarieven

Er zijn veel verschillende vormen van samenwerking mogelijk. Het tarief is daarom geheel afhankelijk van jouw wensen en de tijd die nodig is om het door jou gewenste project te realiseren.

Als indicatie:
Een full collab in de vorm van een interview, podcast en YouTube video kost ongeveer € 349,00 excl. BTW. Extra opties zijn bijvoorbeeld het inhuren van een externe fotograaf, een interview op locatie of extra promotie. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Voor gastbloggen, spreken op events of een shoutout op social media gelden andere tarieven. Mail me voor alle opties, of laat me weten welke leuke ideeën jij hebt voor een samenwerking.

Collabs

Ik kan niet wachten om met jou samen te werken. Let’s go!


Laten we meteen beginnen.

Bekijk ook eens onze Advertorials & Blogs!