LIB the mag for women who ROCK!

Dit is wat LIB the mag doet! Speciaal voor jou, omdat jij bold, yet feminine bent. Lees hier hoe LIB jou informeert, inspireert en motiveert.

LIB the mag is het online magazine voor jou, vrouw met ambitie en levenslust. Voor ondernemers en andere work professionals. Voor dromers en doeners. Stoere en ondernemende vrouwen die weten wat ze willen. LIB staat voor vrije expressie in woorden en daden. Ontdek wie je bent en haal het maximale uit je leven. Jij bent jij en daarom uniek!

Wat doet LIB?

LIB bestaat uit LIB the mag, het stoerste online magazine voor ambitieuze vrouwen en LIBBIES, het ultieme contentplatform voor vrouwelijke ondernemers.

MAGAZINE

LIB schrijft artikelen met diepgang, maar laat je ook lachen met de columns van Libbie. Interviews met inspirerende vrouwen en de beste beauty tips. De leukste hotspots en places to be. Maar ook aandacht voor je innerlijke zelf.

ALLES VOOR VROUWELIJKE ONDERNEMERS

Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen. Bijvoorbeeld als jij van plan bent om een eigen bedrijf te beginnen of je bedrijf te laten groeien. Haal inspiratie en motivatie uit de vele vrouwelijke ondernemers die in dit magazine aan het woord komen, leer van hun tips, hun fouten en goede adviezen in ‘Talk‘. Of lees eens mijn eigen ondernemersverhalen in ‘Stories‘!

ONLINE ZICHTBAARHEID VOOR JOUW BEDRIJF

Naast kickass artikelen werkt LIB ook voor jou! Ik help je met online exposure, samenwerken met andere business babes en de juiste teksten voor je bedrijf. Je checkt alle diensten hier: Wat kan LIB voor jou betekenen?

LIBBIES

Vind inspiratie, motivatie én gezelligheid op LIBBIES! Word gratis lid van de community, zoek ondernemers om te sparren, download gratis allerlei handige documenten en e-books, en neem deel aan de events.

LIBBIES TALKS EN LUISTERARTIKELEN

Heb jij de LIBBIES Talks al gezien? Vrouwelijke ondernemers komen aan het woord over taboes, uitdagende stellingen en andere problemen waar je tegenaan loopt in je business. Je leest deze gesprekken in het magazine, maar je kunt ze ook bekijken op YouTube en beluisteren op Spotify.

Daarnaast zijn de allerleukste blogs op LIB the mag ook beschikbaar als audio in de vorm van luisterartikelen. Je vindt ze onder het kopje ‘Listen‘ of check de LIBBIES Podcast op Spotify en Apple Podcasts!

LIB THE MAG, FOR WOMEN WHO ROCK!