LIB the mag for women who ROCK!

LIB the mag is het online magazine voor jou, vrouw met ambitie en levenslust. Voor ondernemers en andere work professionals. Voor dromers en doeners. Stoere en ondernemende vrouwen die weten wat ze willen.

LIB staat voor vrije expressie in woorden en daden. Ontdek wie je bent en haal het maximale uit je leven. Jij bent jij en daarom uniek!

WAT DOET LIB?

MAGAZINE

LIB schrijft artikelen met diepgang, maar laat je ook lachen met de columns van Libbie. Interviews met inspirerende vrouwen en de beste beauty tips. De leukste hotspots en places to be. Maar ook aandacht voor je innerlijke zelf.

ALLES VOOR VROUWELIJKE ONDERNEMERS

Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen. Bijvoorbeeld als jij van plan bent om een eigen bedrijf te beginnen of je bedrijf te laten groeien. Haal inspiratie en motivatie uit de vele vrouwelijke ondernemers die in dit magazine aan het woord komen, leer van hun tips, hun fouten en goede adviezen: Alles wat je wil weten als vrouwelijke ondernemer.

ONLINE ZICHTBAARHEID VOOR JOUW BEDRIJF

Naast kickass artikelen werkt LIB ook voor jou! We helpen je met online exposure, samenwerken met andere business babes en de juiste teksten voor je bedrijf. Je checkt onze diensten hier: Wat kan LIB voor jou betekenen?

LIB THE MAG, FOR WOMEN WHO ROCK!