Wie is LIB?

Wie is het gezicht achter LIB the mag? Je leest het hier!
Deborah van LIB
Deborah
Founder LIB the mag
  • Ondernemend
  • Ambitieus
  • Bold, yet feminine
  • Koffieverslaafd
  • Lettervreter
  • Dog lover
  • Beauty addict

Business Women
Nederland

Lees het hele interview met mij hier!

Podcast

Je beluistert mijn podcasts op Spotify!

LIBBIES Podcast
LIBBIES Podcast op Spotify

YouTube

Of bekijk de interviews die ik heb gedaan met inspirerende vrouwelijke ondernemers op YouTube!

LIBBIES YouTube
LIBBIES kanaal op YouTube

Meer lezen over mij?

Wie zit er achter LIB the mag?

Hi, it’s me: Deborah. Aangenaam!
LIB komt van ‘ad libitum’, wat zoveel betekent als ‘onbeperkte vrije expressie’. Dat doe ik met mijn magazine: ik schrijf wat ik wil en hoe ik het wil. Voor vrouwen zoals ik: stoer, ondernemend en ambitieus. Artikelen die inspireren en motiveren, maar ook lekker luchtige blogs. Volg LIB the mag op Instagram als je steeds op de hoogte wil blijven van het magazine én meer over mijn persoon te weten wil komen! Of vul je gegevens hieronder in om mij direct te mailen.

Wat doe ik met LIB?

Content creëren

Advertorials maken

Teksten schrijven

Ondernemers samenbrengen

Mijn verhaal

Ik onderneem en schrijf mijn hele leven al. Als kind had ik zelfs een magazine met verhaaltjes en strips waar klasgenoten lid van konden worden. Dat zat er dus al vroeg in. Ik schrijf teksten voor bedrijven en nu ook voor mezelf: met LIB the mag!

Als ondernemer heb ik verschillende bedrijven gehad. Eerst in de financiële wereld, daarna in de beauty. Vooral een concept bedenken, neerzetten en laten groeien vind ik leuk. Met LIB kan ik een combinatie maken van al mijn interesses: ondernemen, geld verdienen, beauty, schrijven en samenwerken met andere business babes.

Al mijn persoonlijke ondernemersverhalen lees je in ‘Stories‘, of check dit artikel in ‘Talk’: “Ik wil vrouwelijke ondernemers laten shinen!”

Er zijn al veel magazines voor vrouwen, maar met LIB probeer ik iets toe te voegen dat ik zelf nergens kon vinden. Een magazine dat niet ‘mutserig’ of ‘girly girly’ is, maar stoer met een vrouwelijk randje. Met artikelen die ergens over gaan, me laten lachen of me juist laten nadenken. Ik hoop dat jij hier ook vindt wat je zoekt. Zo niet: mail me. Ik sta altijd open voor goede ideeën!