Adverteren op LIB

Adverteren op LIB the mag? Hier zie je alle mogelijkheden en tarieven.

Wil je jezelf én jouw bedrijf op een bijzondere manier promoten? Vertel je verhaal aan LIB the mag! Met een advertorial in de vorm van storytelling zet je jouw bedrijf in the spotlight, zonder agressief te adverteren. En het leuke eraan? Jouw doelgroep ziet het gezicht achter je bedrijf. Een ontzettend handige én effectieve manier om beter zichtbaar te worden!

What’s in it for me?

Ik schrijf een kick ass artikel over jou als ondernemer, waarin ruimte is om jouw bedrijf schaamteloos te promoten. Jouw advertorial wordt natuurlijk SEO proof geschreven voor een optimale vindbaarheid in Google, maar dat is nog niet alles!

  • Je wordt 48 uur lang als featured artikel vermeld. Helemaal bovenaan dus. 
  • Jouw artikel blijft minimaal 1 week bovenaan vermeld als ‘must read’.
  • Backlinks naar jouw website en social media kanalen. 
  • Je krijgt een post mét tag op Instagram.
  • Plus Stories met een link naar je website.  
  • Er zijn allerlei extra mogelijkheden, zoals een podcast met en over jou, of wat dacht je van een video interview op YouTube?

Leuk, maar wat kost het?

LIB is een start-up en daardoor zijn de tarieven erg betaalbaar. Het magazine groeit hard en steeds meer lezers weten LIB the mag te vinden. Jij krijgt een tof artikel en dikke promotie; ik extra content op de site: win-win dus! Er zijn verschillende mogelijkheden om te adverteren, van budget tot XL.

Wat zijn de mogelijkheden om te adverteren?

Naast branded content via een advertorial, zijn er ook mogelijkheden tot (gast)bloggen, podcasts, video interviews, collabs of andere vormen van samenwerking. Alle opties met tarieven vind je hier:

Sta jij binnenkort in LIB the mag met jouw verhaal? Lees hier wat LIB voor jou kan betekenen!

Eerst nog even andere succesverhalen van business babes checken? Hier vind je ontzettend veel voorbeelden: ‘Talk