Wat kan LIB voor jou betekenen?

Als vrouwelijke ondernemer middenin de start of groei van je bedrijf kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. LIB kan je daarbij helpen. Bijvoorbeeld door een kickass artikel over je te schrijven, je online exposure te geven en je in contact te brengen met andere business babes. Hieronder lees je wat LIB voor jou kan betekenen!

Dit kan LIB voor jou betekenen:

wat kan lib voor jou betekenen_advertorials

Advertorials

Met een kickass advertorial presenteer je jezelf op een leuke en professionele manier aan de buitenwereld. Handig voor je personal branding! Er zijn verschillende opties waar je uit kunt kiezen, check it out. Ga naar ADVERTORIALS

wat kan lib voor jou betekenen_blogs

Blogs

Geef me een onderwerp en ik schrijf de juiste tekst. SEO proof en met de juiste keywords voor Google. Perfect als je zelf geen tijd of zin hebt om te schrijven, maar toch goede content op je website wil.
Ga naar BLOGS

wat kan lib voor jou betekenen_collabs

Collabs

Samenwerken in de vorm van een blog of artikel? Dat kan! Je hoeft me alleen maar te vertellen over jouw dienst of product, ik doe de rest. Ideaal om je brand te versterken! Podcasts en video interviews behoren ook tot de mogelijkheden. Ga naar COLLABS


Er is nog veel meer mogelijk! Wil je bijvoorbeeld gastblogs uitwisselen, podcasts maken, samen een boek schrijven of op een andere manier samenwerken? Mail gerust je leuke ideeën.

Laten we samen werken aan jouw online zichtbaarheid.