Wat kan LIB voor jou betekenen?

Als vrouwelijke ondernemer middenin de start of groei van je bedrijf kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. LIB kan je daarbij helpen. Bijvoorbeeld door een kickass artikel over je te schrijven, je online exposure te geven en je in contact te brengen met andere business babes. Hieronder lees je wat we je kunnen bieden. Wat kan LIB voor jou betekenen?

Er is nog veel meer mogelijk dan de drie opties hieronder. Er wordt momenteel hard gewerkt om LIB the mag uit te bouwen tot de nr. 1 community voor ambitieuze en ondernemende vrouwen in Nederland! Laat het ons dus gerust weten als je iets zoekt dat (nog) niet op deze pagina vermeld staat.

Dit kan LIB voor jou betekenen:

wat kan lib voor jou betekenen_advertorials

Advertorials

Met een kickass advertorial presenteer je jezelf op een leuke en professionele manier aan de buitenwereld. Handig voor je personal branding. We hebben drie verschillende opties waar je uit kunt kiezen, check it out!
ADVERTORIALS

wat kan lib voor jou betekenen_blogs

Blogs

Geef ons een onderwerp en wij schrijven de juiste tekst. SEO proof en met de juiste keywords voor Google. Perfect als je zelf geen tijd of zin hebt om te schrijven, maar toch goede content op je website wil.
BLOGS

wat kan lib voor jou betekenen_collabs

Collabs

Samenwerken in de vorm van een blog of artikel? Dat kan! Je hoeft ons alleen maar te vertellen over jouw dienst of product, wij doen de rest. Je wordt gepresenteerd als expert in je vak. Ideaal om je brand te versterken!
COLLABS


Er is nog veel meer mogelijk! Wil je bijvoorbeeld gastblogs uitwisselen, podcasts maken, samen een boek schrijven of op een andere manier samenwerken? Mail gerust je leuke ideeën.

Laten we samen werken aan jouw online zichtbaarheid.