Stories

Vol verwachting klopt mijn hart

Er is iets heel leuks op komst...

Vol verwachting klopt mijn hart. Baby op komst? Ja! Geen menselijke baby bedoel ik, haha. Maar mijn nieuwe ‘kindje’ krijgt al aardig vorm. Op 1 juni lanceer ik namelijk een compleet nieuw platform voor vrouwelijke ondernemers. En net als bij een echte verwachting levert dat slapeloze nachten, misselijkheid en een gezonde spanning op. Wordt het zoals ik het in mijn hoofd heb? En gaat deze nieuwe baby van mij uitgroeien tot een prachtig volwassen platform? In dit artikel vertel ik je er alles over!

Met LIB the mag maak ik een online magazine, speciaal voor stoere vrouwelijke ondernemers zoals jij. Maar ik wil nog zoveel meer voor je betekenen. Daarom lanceer ik op 1 juni mijn nieuwe platform waarmee ik hoop en denk écht een grote meerwaarde aan jouw business te kunnen geven. 

Natuurlijk wil ik nog niet al teveel verklappen; dat komt de komende weken wel. Maar wat ik je wel alvast wil vertellen is wat je met het nieuwe platform kunt. Het is de grootste verzamelplaats van content voor ondernemers: blogs, podcasts, video’s, downloads én een community. Een plek waar jij als ondernemer jezelf aan de wereld kunt laten zien op een heel persoonlijke manier. Een plek waar het algoritme van social media geen vat op heeft. En waar je dus kunt stralen als nooit tevoren!

Om dit nieuwe platform te bouwen moest ik mijn HTML en PHP skills afstoffen. Het is alweer 20 jaar geleden dat ik een website bouwde ‘from scratch’. Geloof me dat ik de afgelopen weken heel wat uurtjes achter de laptop heb doorgebracht. Met een beetje hulp van plugins (die ik helemaal moest customizen), mijn programmeerkennis uit een ver verleden en de hulp van mijn vriend die als functioneel beheerder en data analist werkt bij één van de grootste universiteiten van Nederland, kan ik nu eindelijk zeggen dat we in de bèta testfase zijn beland. En boy, wat wordt het gaaf!

Vol verwachting klopt mijn hart

Komende weken ga ik aan de slag met de allerlaatste bugs en zal daarna de wereld kennis laten maken met de nieuwe spruit. Ben jij net zo gespannen als ik?

Geef een reactie

%d