In Your Face! Life

Verslaafd aan succes (maar niet het succes dat je denkt)

Wil jij meer vrijheid en minder verplichtingen? Lees hier hoe je dat doet!

Ik ben verslaafd aan succes. Alleen is mijn definitie van succes anders dan je misschien denkt. Voor mij staat succes namelijk gelijk aan vrijheid. De vrijheid om je eigen keuzes te maken en te doen wat bij je past. Zonder rekening te houden met wat de maatschappij van je verlangt. En vooral zonder aan de ratrace mee te doen. Jij kunt dit ook, en ik ga je leren hoe.

Dit is het leven dat op jou wacht

Wanneer je denkt aan succesvolle mensen denk je altijd aan rijke mensen: voetballers, zangers, entertainers en andere beroemdheden. En als jij deze talenten niet bezit, weet je diep in je hart dat jij nooit diezelfde successen en bijbehorende rijkdom zult krijgen. Ken jij mensen bij jou in de straat die echt rijk zijn en doen wat ze willen? Waarschijnlijk niet. Want jouw omgeving is ‘normaal’. Huisje boompje beestje, doe je best op school, haal een diploma en zoek een goede baan. Vier weken per jaar vakantie. Een stabiel, hardwerkend en traditioneel leven tot je pensioen, wanneer je eindelijk van je welverdiende rust mag gaan genieten.

Klinkt dat spannend en uitdagend? Nee! Toch is dat het leven dat op jou en iedereen om je heen wacht. Het is simpelweg waar onze hele maatschappij op is ingericht. En het neemt je onbewust mee in de ratrace. Tegen de tijd dat je met pensioen mag heb je grofweg 45 jaar gewerkt. Zo’n 45 jaar vroeg opstaan, verplichtingen, huishouden, alleen leuke dingen doen in het weekend en slechts een paar weekjes per jaar rust. Waar denk je aan als je aan gepensioneerden denkt? Waarschijnlijk hetzelfde als ik: oude grijze mensen, afnemende gezondheid en puzzelboekjes in een schommelstoel. Te oud om écht van het leven te genieten. De gouden jaren? Forget it.

Ik weet dat jij een ander leven wil. Ontsnappen uit de ratrace, vrijheid en geluk. Genieten! En dat kan. Het begint allemaal met één woord.

Keuze.

Verslaafd aan succes

Ik deed het ook, leven zoals alle anderen. Dat het ook anders kan besefte ik pas na zo’n 30 jaar, toen ik rock bottom bereikte. Op zo’n heftig moment in je leven word je gedwongen om na te denken. Manieren te vinden om te overleven. En daar word je sterk van, in Hulk-achtige proporties. Ellende meemaken bleek achteraf een blessing in disguise. Het opende deuren die ik nooit eerder had ontdekt. Niet dat ik jou dezelfde shit toewens, zeker niet! Daarom schreef ik het boek ‘In Your Face!’ waarin ik je laat zien hoe je door keuzes te maken eindelijk vrijheid krijgt. En daarmee ook succes. Niet in euro’s, maar in tijd! Echte rijkdom is vrijheid. Je moet alleen even weten hoe. Dát ga je lezen in mijn boek. Coming soon!


Meer lezen?

Ben jij al verslaafd aan succes? Wil je meer vrijheid en minder verplichtingen? Dan moet je, naast mijn nieuwe boek :), zeker ook deze artikelen checken!

%d bloggers liken dit: