In Your Face! Life

Ultieme vrijheid én geld verdienen: jij kunt dat ook!

Vele mensen dromen erover, maar bereiken het nooit. Jij wel, en ik ga je daarbij helpen!

Het is misschien wel de ultieme droom: de vrijheid om je leven in te richten zoals jij dat wil, terwijl je ondertussen lekker geld verdient. Heel veel mensen zijn op zoek naar een passief inkomen, iets dat zij vanuit huis of vanaf een willekeurige locatie ter wereld kunnen uitvoeren. En dat terwijl je óók nog alle tijd hebt om leuke dingen kunt doen! Makkelijker gezegd dan gedaan, maar het is zeker mogelijk. En ik vertel je hoe. Ultieme vrijheid én geld verdienen: jij kunt dat ook!

Eerst wat meer over mij

Laat ik je eerst wat meer over mezelf vertellen. Ik woon aan de rand van een natuurgebied met vrij uitzicht over de landerijen. Paarden nemen een kijkje over mijn heg, koeien dartelen in de wei en ik geniet van meer dan 1000 m2 tuin. Mijn huis is echt geen luxe villa, maar wel ruim. Er zijn zelfs kamers waar ik nooit kom. Ik sta meestal op zonder wekker en kies zelf wanneer ik mijn dag start. Ik heb geen baan en geen baas. De meeste dagen breng ik door in een comfortabele joggingbroek, tenzij ik me optut voor een gezellig uitje. Ik hou van lezen, dansen, schrijven en spelen met mijn hond. Ik ga altijd op zoek naar avontuur en reis zoveel ik kan. Nooit kreeg ik een erfenis, geld van mijn ouders of won ik een grote prijs. Ik heb overal zelf keihard voor moeten werken. Maar ik heb alles dat ik wil of nodig heb. Vrijheid!

Hoe ik dat heb gedaan? Ik ben 1000 x op mijn bek gegaan, proberend het wiel uit te vinden. Ik heb de meest bizarre baantjes gehad, ben meerdere bedrijven begonnen, enorme successen gehad en grote failures gekend. Tja, wat kan ik zeggen? Het was een lange en vermoeiende zoektocht. Tot ik iets ontdekte dat mijn leven veranderende. Ik veranderde mijn mindset én mijn leven compleet. En wat je hierboven las is het resultaat. 

Ik durf te voorspellen wie jij bent!

Ik weet niet wie jij bent, hoe oud je bent of waar je vandaan komt. Maar aangezien je dit leest durf ik wel een paar dingen over je te voorspellen:

 • Je denkt vaak: ‘Er moet toch meer in het leven zijn dan dit?’.
 • Je hebt grote dromen, maar je weet ze niet waar te maken.
 • Jij hebt een baan die je niet leuk vindt of een bedrijf dat maar niet succesvol wil worden.
 • Jij hebt geen dikke spaarrekening of enorm dure bezittingen.
 • Je ziet anderen die wel succesvol zijn en denkt: ‘Hoe doen ze dat toch?’.
 • Je hebt andere boeken gelezen of cursussen gevolgd om succesvol te worden, maar zonder resultaat.

En ook dit:

 • Je komt uit een gezin waarin je werd gestimuleerd je best te doen op school, een diploma te halen, een goede baan te vinden en een gezin te starten.
 • Jij hebt geen bijzonder talent; je zult nooit een professioneel atleet, zanger, acteur of beroemd worden.
 • Je droomt van een ander leven en een nieuwe toekomst, maar je weet niet hoe.
 • Keer op keer werd je teleurgesteld in je baan, in je relaties en je vriendschappen.
 • Je bent altijd moe en hebt het gevoel dat je nooit krijgt wat je verdient.

En, heb ik gelijk? Dan neem ik je graag mee op ontdekkingsreis naar jouw nieuwe leven. Jouw persoonlijke route naar meer vrijheid, geluk, mindset én meer geld verdienen. Ga je met me mee? 

Meer vrijheid, meer geld verdienen

Al mijn kennis en ervaring heb ik gebundeld in ‘In Your Face!’, een boek en cursus over vrijheid, geluk en (money) mindset. 20 jaar high’s and low’s die jij jezelf kunt besparen in 20 lessen! De 7 opdrachten zetten je aan tot nadenken: hoe wil IK mijn ideale leven leven? Wat past bij mij? Zit ik op de goede weg? Of laat ik me belemmeren door mijn beperkende overtuigingen en verwachtingen van mijn omgeving? Hoe krijg ik meer vrijheid en geld? Ik help je op weg! Ga samen met jou op zoek naar jouw route. Zodat ook jij 100% kunt leven zoals je wil en niet zoals het moet. En onderweg meer geld verdient in minder tijd.

Een lekker directe cursus zonder bullshit (daarom de naam ‘In Your Face!’). Geen zweverige tips of dingen die je al 100 x elders hebt gelezen. Het is een eye-opener, een wake-up call en een schop onder je kont. Een unieke kans om eindelijk het leven te krijgen dat je verdient. Nieuwsgierig? Hier lees je er alles over!


Meer lezen?

Wie ik ben? Je leest het in mijn Stories, of check Instagram @libthemag!

Deze artikelen vind je waarschijnlijk ook tof:

%d bloggers liken dit: