Read

Tijd om te knallen met je bedrijf! Maar waar is de motivatie?

Over grote veranderingen en geen motivatie hebben om aan de slag te gaan.

Mijn vakantie is nu écht voorbij. De blaadjes beginnen van de bomen te vallen, het regent en de dagen worden korter. (En kouder, hebben jullie het ook ineens zo ontzettend koud?) Kortom: het is herfst. Geen afleiding meer van de zon buiten en terrasjes die je roepen, dus ideaal om te gaan knallen met je bedrijf. Toch?

Ja en nee. Aan de ene kant zit ik vol nieuwe plannen. Maar aan de andere kant heb ik weinig motivatie om er ook echt wat mee te doen. Van vakantie naar werkmodus, van zomer naar herfst…. Omschakelen is altijd even wennen en ik heb daar waarschijnlijk meer last van dan anderen. I’m not good with change. 

Big changes, niet mijn ding

Daarom knipte ik gisteren mijn haren af en verfde het blond. Ik zat al middenin zoveel veranderingen, dan kon deze metamorfose er ook nog wel bij haha! (Je ziet de foto’s hier binnenkort wel voorbijkomen. Eerst even nieuwe foto’s maken!)

Anyway, ik moet dus even wennen aan alles en dan ben ik niet op m’n best. Iedereen heeft weleens van die periodes waarin je even niet meer weet hoe je verder wil. Wat je nou precies wil. Waar je blij van wordt. En hoe je jezelf motiveert om gewoon aan de slag te gaan en weer te knallen met je bedrijf. Komt wel weer goed hoor.

Knallen met je bedrijf? Morgen begin ik!

Just do it, zegt Nike al eeuwen in de reclame. Maar ik voel hem effe niet. Ik wil niet nadenken over strategie, marketing en de administratie doen. Ik wil Netflixen, koekjes eten en mezelf verstoppen onder de dekens. Aaahhh, mag ik het aan de slag gaan nog 1 dagje uitstellen?


Meer lezen?

Lees hier meer herkenbare en grappige columns en artikelen!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: