Look

Tijd besparen in de ochtend: 5 snelle beautytips

Lig je net lekker, gaat die stomme wekker! Liever blijf je diep onder de warme deken liggen. Maar ja, je hebt tijd nodig om goed voor de dag te komen. Met deze snelle beautytips kun je het opstaan nog even uitstellen!

Tijd besparen in de ochtend. Willen we dat niet allemaal? Wij geven je 5 beautytips om je verzorgingsroutine te versnellen, zodat je 10 minuten langer in je bed kunt blijven liggen.

1
Goed reinigen = minder make-up nodig

Je gezicht reinigen in de ochtend en de avond scheelt je veel tijd. Waarom? Omdat make-up op een goed gereinigde huid fijner en makkelijker opbrengt. Bovendien is een fresh face minder vatbaar voor vlekjes en onzuiverheden, waardoor je minder make-up nodig hebt voor een flawless look. 

2
Pancake effect vermijden

Wil je foundation gebruiken, maar vind je het lastig om een pancake effect te vermijden? Meng je foundation en dagcrème dan 1:1. Dat smeert veel makkelijker en geeft een transparanter effect. Gebruik daarna eventueel een klein beetje concealer als je nog vlekjes wil wegwerken. Concealer gebruik je altijd ná je foundation!

3
Tijd besparen in de ochtend

Een blush stick kun je zowel voor je wangen als je lippen gebruiken. Dep de blush met je vingers op je lippen voor een mooi stained effect. Helemaal hip én tijdbesparend. 

4
Beauty on the go

Vaseline is een multi-product. Gooi een potje in je tas en breng een beetje vaseline aan op je lippen voor glans, op je jukbeenderen als highlight en een dun laagje op droge en schrale plekken. Makkelijk om te doen in de auto of in de trein = tijd besparen!

5
Slap haar volume geven

Geen zin om in de ochtend je haar te wassen? Met deze snelle beautytip krijg je volume in een handomdraai. Gooi je haar naar voren en spuit een beetje droogshampoo bij je roots. Masseer dit goed in en gooi je haar weer naar achter. Draai je haar vervolgens in een strakke knot en spray er een klein beetje haarlak op. Het enige dat je hoeft te doen als je op je plaats van bestemming aankomt, is je knot losschudden en even door je haar woelen. Hallo volume!

Geef een reactie

%d