Look

Spice up your look!

Slapen is de allerbeste manier om er wat beter uit te zien. Maar dat is helaas niet altijd een optie. Dit zijn LIB’s beste beauty tips om weer te stralen.

Je bent moe, je huid ziet er dof uit en je wallen hangen zowat op je knieën. Dan is het tijd om in te grijpen. Tips om er even nét wat beter uit te zien dan je je voelt zijn altijd handig. Daarom geeft LIB je, op veler verzoek, de beste beauty hacks die je leven beter maken. Spice up your look!

DE BESTE BEAUTY TIPS OM TE STRALEN

  • Exfolieren maar! Scrub alle dode huidcellen weg die jouw gezicht er dof uit laten zien. Gebruik een milde gezichtscrub, of liever nog een exfoliant met een milde peeling. Dat ziet er meteen al frisser uit. Daarna breng je een hydraterende dagcrème aan.
  • Om blauwe kringen weg te werken gebruik je een perzikkleurige concealer. Oranje heft namelijk de blauwe kleur op. Eroverheen gaat een foundation, poeder of concealer in je eigen huidtint. Als je ogen en wallen dik zijn, pak dan vooraf een koud oogmaskertje om de zwelling te verminderen.

JE WIL SHINEN, NIET GLIMMEN

  • De volgende stap is bronzer. Kies een tint die dichtbij je eigen huidskleur ligt met een subtiele glans: we willen shinen, niet glimmen. Breng met een grote kwast een dun laagje aan langs je haargrens en bovenaan de wangen. Een beetje blush op de appeltjes van je wangen maakt je look af.
  • Als je vermoeide ogen hebt met wallen van hier tot Tokio ga je liever niet voor een donkere oogmake-up, en al helemaal niet aan de onderzijde. Skip de zwarte eyeliner en gebruik juist een lichtere en zachte tint. In je binnenste ooghoeken dep je een klein beetje highlighter. Zo lijk je weer een beetje wakker.

WENKIES EN LIPPIES ON FLEEK

  • De wenkies borstel je licht omhoog voor een opener blik. Warrige of eigenwijze wenkbrauwharen tem je met wenkbrauwgel of een beetje haarlak op een borsteltje.
  • Een donkere lippenstift maakt je ouder en strenger, dus kies liever felle of juist nudekleurige lippies. Hou je niet van lippenstift? Dan is een subtiele transparante gloss ook helemaal prima. Vergeet niet vooraf je lippen voorzichtig te scrubben. Dat kan ook zachtjes met een tandenborstel!

SPICE UP YOUR LOOK!

  • Met de juiste kleuren zie je er beter uit. Ben je een warm type waar goud beter staat dan zilver, je aderen groenig in plaats van blauw door je huid schijnen en heeft je huid een gelige ondertoon? Kies dan vooral warme tinten voor je make-up en kleding. Maar staat zilver jou beter en heb je een rozige ondertoon? Dan kun je beter voor koele tinten kiezen.
  • Wij dames dragen graag zwart, maar dat is geen goed idee als je er vermoeid uitziet. Wil je toch die zwarte top aan? Draag er dan iets lichts op zoals een sjaal, een grote ketting of een lichtgekleurd vest. Dit reflecteert het licht en daardoor lijkt je gezicht minder moe.

Geef een reactie

%d