Feel

Powermessaging, wat is dat en hoe helpt het je?

Be bold! Het gaat je lukken met powermessaging.

Powermessaging, wat is dat? Met powermessaging laat jij zien dat jij anders bent dan de massa. Jij hebt een unieke kijk op de wereld en durft af te wijken van wat iedereen doet. En je bent niet bang om dat ook te laten zien én horen. Don’t play it safe: be bold! Leuk hoor, hoor ik je denken, maar wat heb je eraan? En vooral, hoe pas je het toe?

Think different

De grootste dingen zijn bereikt door mensen die anders zijn. Mensen die voor gek verklaard werden om de dingen die ze doen. Maar juist die vrije denkers zijn degenen die de maatschappij voorgoed hebben veranderd. Ik noem een Steve Jobs, die design en gebruiksgemak belangrijker vond dan meegaan in de tot dan toe saaie en suffe computerbusiness. En kijk wat dat Apple heeft opgeleverd. Of verder terug: Leonardo da Vinci die lijken opgroef om de exacte anatomie van ons lichaam te bestuderen. Nikola Tesla die onvermoeibaar doorging met uitvindingen waarvan iedereen zei dat het nooit iets zou gaan worden. Anyway, je snapt wat ik bedoel.

Wat nou als….

Observeren, inspiratie opdoen en leren van je fouten zijn zaken die bij zo’n transformatie komen kijken. Powermessaging helpt je daarbij. Je nek uitsteken boven het maaiveld is eng. Je valt op, mensen vinden iets van je en niet iedereen zal je begrijpen. Op veilig spelen is dus makkelijk. It takes guts to be bold. Maar laten we bij het begin beginnen!

Speel jij op veilig? En doe je wat iedereen doet in de hoop daar succes mee te krijgen? Jammer. Want juist jouw unieke innerlijke power kan je zoveel meer brengen dan dat; je moet het alleen even zien. Vraag jezelf eens af: wat nou als je alle belemmeringen loslaat? Als het niet uitmaakt wat mensen van je denken? Zou je dan een ander leven leiden?

Kijk ook eens naar the big picture. Wat vind jij écht belangrijk in het leven? Welke dromen jaag je nu niet na omdat je tegengehouden voelt? 

Durf voor je ideeën op te komen

Jezelf durven uitspreken en je mening laten horen, ook wanneer die mening afwijkt van de rest. Scary! Maar waar ben je bang voor? Je hebt geen toestemming nodig om je boodschap te verkondigen. Vindt iemand je raar: so be it. Jij laat je niet meer tegenhouden door de massa. Jij leeft vanuit inspiratie en kracht in plaats vanuit angst. En dat geeft een geweldig bevrijdend gevoel!

Trots zijn op wie je bent

Jij hebt veel meegemaakt. Domme dingen gedaan en vervelende situaties op je pad gehad. I know: we’ve all been there. Je kunt blijven hangen in negativiteit, of je gebruikt deze levenlessen voor iets goeds. Wees trots dat je al die negatieve shit hebt overwonnen. Je bent gevallen, maar ook weer opgestaan. Met een krasje op je ziel, maar een sterkere persoonlijkheid rijker. Alle ervaringen die je in je leven hebt opgedaan hebben je gemaakt tot wie je bent. Laat jezelf zien en wees trots op wat je hebt bereikt! 

Experimenteren voor de ultieme inspiratie

Om te ontdekken wie je nou eigenlijk bent en waar jouw talenten liggen zul je moeten gaan experimenteren. Kies een route die niemand anders kiest of ga totaal uit je comfortzone. De mooiste ontdekkingen doe je als je het niet verwacht. Je angsten overwinnen betekent dat je aan het leren bent en jezelf ontwikkelt tot een zelfverzekerder persoon. Je groeit als mens. Jij doet niet meer wat iedereen doet, maar durft je eigen pad te kiezen. Dát is power!

Powermessaging voor een betere jij

Powermessaging kan je helpen om eindelijk 100% jezelf te zijn en te kiezen voor wat jou gelukkig maakt. Ben jij er klaar voor om jouw boodschap aan de wereld te laten horen?

Dit artikel is geïnspireerd op ‘The Art of Powermessaging’, een online quest van Anne Quaars. Deze 3D experience is een dikke aanrader als je een powerboost kunt gebruiken!


Meer lezen?

Nog wat meer inspiratie nodig? Lees dan eens deze artikelen:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: