Listen

Nieuw op LIB the mag: luisterartikelen!

Dikke kans dat jij liever filmpjes bekijkt of podcasts luistert, dan lezen in een magazine. I feel you! Daarom heeft LIB iets nieuws.

Soms heb je gewoon geen zin om te lezen. Daarom kun je de artikelen op LIB the mag nu ook beluisteren! Alle informatie, inspiratie en motivatie komt nu gewoon naar je toe in audio-vorm. Handig toch, deze luisterartikelen?

Voor als je niet van lezen houdt

Ben jij een Millennial of Gen Z’er? Dan is er een dikke kans dat je niet graag leest. Liever kijk je filmpjes of luister je naar podcasts. I feel you! Zelf ben ik een echte lezer: ik verslind dagelijks vele boeken, blogs en magazines. Ik vind dat makkelijker en fijner, maar vooral: beter te scannen of het de moeite waard is om eraan te beginnen. Bij video’s is dat bijvoorbeeld toch altijd maar afwachten. Zit je een minuut te kijken en dan denk je: wtf is dit? Waste of my precious time! Maar dat is heel persoonlijk natuurlijk. Bijna iedereen om me heen deelt die mening niet. Kijken en luisteren past beter bij ze. Prima toch?

Ik weet dat jij waarschijnlijk ook in die laatste categorie valt. En daarom besloot ik de allerleukste artikelen op LIB the mag voor je in te spreken. Lekker kort, makkelijk om te luisteren in de auto, tijdens het koken of gewoon terwijl je in bad zit. Net zoveel informatie, inspiratie en motivatie, maar zonder de lappen tekst. Win-win!

Luisterartikelen op LIB the mag

Je vindt de luisterartikelen op Spotify via LIBBIES Podcast en ook gewoon in het magazine. Bovenaan in het menu staan namelijk alle audio-artikelen nu niet alleen meer onder de categorie waar ze thuishoren, maar ook bij ‘LISTEN’. Je klikt erop, volgt de link en je start meteen met luisteren. Easy does it :)

Hier alvast de eerste vijf:

Laat je me weten wat je van de luisterartikelen vindt? Is het handig voor je? Ik ben heel benieuwd! Stuur me een berichtje op @libthemag en deel jouw mening!


Meer luisteren?

LIBBIES Podcast

Naast luisterartikelen vind je ook andere podcasts, interviews en Talks op LIBBIES Podcast. Heb jij ze al ontdekt?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: