Work

MOOI the agency lanceert de Content Studio

Ken jij MOOI the agency al? Nieuw: de Content Studio!

MOOI the agency uit Amsterdam is niet alleen een full-service communicatiebureau; ook maken zij social content voor nationale en internationale merken uit de beauty, fashion en lifestyle branche. Dit doen zij met de Content Studio, waar ze foto’s, video’s en Reels maken voor social media zoals Instagram, YouTube, TikTok en Snapchat. Op die manier verbinden ze PR, influencermarketing, advertising en brand events met effectieve visual content: Connect, Engage, Influence!

MOOI the agency: complete communicatie strategie onder één dak

Persoonlijke en interactieve content bieden mogelijkheden voor het creëren van een community van loyale fans, én commerciële kansen.

“Wij geloven in een hybride marketingvoering: traditionele media en PR zijn een aanvulling op onze influencer- en social media campagnes. Met ons team verspreiden wij relevante, always-on content, waarmee we het gesprek aan gaan met de consument. De boodschap moet naadloos aansluiten bij de belevingswereld van het gewenste publiek. Bovendien wordt de vorm van de boodschap aangepast aan elk kanaal maar de essentie moet wel overal dezelfde zijn. Hierin schuilt de uitdaging binnen hybride marketing: een consistente en passende boodschap binnen de verschillende kanalen. Wanneer dat klopt, kun je commerciële kansen creëren met een optimale mix van owned, earned, shared en paid media”, zegt co-founder Sharon van Eeghen-Rosier. 

MOOI the agency lanceert de Content Studio

“Wij zijn creatieve connectors.”

MOOI the agency, Amsterdam

Co-founder Melissa Slotemaker: “Om online zichtbaar te blijven en je doelgroep daadwerkelijk te kunnen beïnvloeden; is het belangrijk om als merk altijd ‘aan’ te staan. Newsjacking en content curation vragen een continue focus en zijn onmisbare onderdelen in een succesvolle contentmarketingstrategie. Daarnaast is het analyseren van data vóór, tijdens en na een campagne essentieel. Met data insights kunnen we op elk moment bijsturen en het gewenste resultaat leveren.”

Altijd in beweging

MOOI the agency is een full service communication agency gespecialiseerd in data-driven contentcreatie. Het Amsterdamse bureau maakt inspirerende campagnes en contentstrategieën voor merken als Hunkemöller, Etos, Wella, Paco Rabanne, Elf Cosmetics, Jean Paul Gaultier, Clinique, KIKO Milano en Sissy-Boy. Hun motto? “We elevate brands into media stories that connect, engage & influence.”

MOOI the agency lanceert de Content Studio
MOOI the agency lanceert de Content Studio

Dit is een persbericht.


%d bloggers liken dit: