Stories

Miss Structuur, aangenaam!

Wat werkt voor jou om structuur in je hoofd te krijgen? This is what works for me.

Miss Structuur, aangenaam! In mijn hoofd is alles keurig opgeslagen in laatjes. Alle gedachten gesorteerd, Marie Kondo style. Hetzelfde geldt voor de spullen in huis. Vraag me waar de reservesleutel is van die fiets die ik al tien jaar niet meer heb, en ik kan hem zonder problemen voor je pakken. 

Deze structuur is zéér zorgvuldig gecomponeerd. Don’t mess with the system! Anders krijg je ineens een heel andere kant van mij te zien. Mensen worden er weleens gek van, van mijn obsessieve-tot-op-de-millimeter gedrag. Behalve mijn vriend, die vindt het schattig. Gelukkig maar. 

Wie het ook heel leuk vindt is mijn boekhouder. Hij maakt niet vaak mee dat er een ondernemer komt waar hij eigenlijk niets hoeft te controleren. Alles staat al op z’n plek in de juiste grootboeken. Handtekeningetje eronder en hij stuurt het meteen naar de Belastingdienst. Easy money. Waarschijnlijk dat ie daarom altijd zo naar me lacht. 

Miss Structuur, it works for me

Gaat er dan nooit wat mis bij mij? Tuurlijk wel. Vooral als iemand met the system fuckt dus. Dan ontstaat er kortsluiting in mijn hoofd en kan zelfs ík die reservesleutel niet meer vinden. Blijf met je tengels van mijn systeem af! Laat me lekker obsessief schuiven met millimeters, mappen maken en eindeloze to do lijsten afvinken. It works for me. 

Wat werkt voor jou om structuur in je hoofd te krijgen? Stuur me een mailtje of DM. Vind ik leuk!


Meer lezen van mijn Stories?

Deze Stories vind je waarschijnlijk ook leuk!

En heb je deze al gelezen?

Lekker filmpjes kijken? Check dan zeker de LIBBIES Talks!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: