Talk

“Mijn hart gaat sneller kloppen als ik dromen waar maak.”

Dromen werkelijkheid maken, daar weet Manon Verijdt alles van. Met haar drie bedrijven houdt zij zich hier dagelijks mee bezig.

Manon Verijdt: Jong, nuchter en vol enthousiasme! Deze jonge Limburgse ondernemer is een echte multi-passionate, want ze heeft maar liefst drie bedrijven: Verbuiten Design, Brainstorm Babes en vanaf 1 november lanceert ze haar brand Manon Verijdt. Sinds het volgen van een ondernemerstraject tijdens haar studie Toegepaste Biologie wilde ze niets anders meer dan ondernemen. Als 22-jarige drie bedrijven starten in 2020: dat vraagt om een interview!

“Mijn groene hart gaat sneller kloppen als ik mensen kan helpen hun dromen werkelijkheid te maken.”

Verbuiten Design

Haar bedrijven komen voort uit haar passie voor de natuur en het buitenleven. Met haar bedrijf Verbuiten Design houdt ze zich bezig met de herontwikkeling van agrarisch vastgoed. Ook ontwerpt ze tiny houses en maakt ze interieurontwerpen voor campervans. Mensen helpen de verbinding te maken met de natuur vindt ze het allerleukst om te doen.

Brainstorm Babes

Samen met co-founder Sanne runt ze daarnaast het bedrijf Brainstorm Babes. Ze faciliteren brainstormsessies en workshops voor bedrijven en zzp’ers, om tot innovatieve oplossingen te komen die zorgen voor nieuwe successen. Inspireren, motiveren en activeren!

Je hoofd leegmaken in de natuur

Voor haar bedrijven haalt ze vooral inspiratie uit de natuur. Door de rust op te zoeken maakt ze haar hoofd leeg voor nieuwe creatieve ideeën. Ook haalt ze veel inspiratie uit andere ondernemers, met name via social media. Ze bewondert hun zelfverzekerdheid en doorzettingsvermogen.

“Ik heb echt moeten leren naar mezelf te kijken en niet te vergelijken met anderen. Ik durf toe te geven dat er genoeg mensen zijn met meer kennis over de sectoren waar ik me in bevind. Maar ik ben niet van plan om op te geven. Ik zorg ervoor dat ik blijf groeien als ondernemer. Er zijn een hoop vrouwen online die graag het gesprek met je aangaan, want ook jij bent geschikt voor het ondernemerschap!”

Tip van Manon Verijdt!

“Denk in kansen. Merk je dat je jezelf in de weg zit, onzeker bent en jezelf gaat vergelijken met anderen? Doorbreek die negatieve spiraal door erover te praten met vriendinnen of andere ondernemers.”

Wij zijn benieuwd naar haar nieuw te lanceren brand ‘Manon Verijdt’! Op 1 november is het zover. Dit multi-talent kennende, zal ze hier vast ook weer een succes van gaan maken.

Love, like & follow Manon Verijdt


Verbuiten Design

website verbuitendesign.nl
instagram @verbuitendesign
facebook @verbuitendesign


Brainstorm Babes

website brainstormbabes.nl
instagram @brainstormbabes
facebook @brainstormbabes


Manon Verijdt

website manonverijdt.com
instagram @manonverijdt

1 reactie

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: