Talk

Jouw huis én jezelf in balans met Bonnie

In de rubriek ‘Talk’ vandaag een interview met interieurontwerper Bonnie. Ze vertelt over de stap naar een eigen bedrijf, haar ervaringen en haar grootste inspiratie.
bonnie van moorst

“Ik help hoogsensitieve en andere prikkelgevoelige mensen om hun huis én zichzelf in balans te krijgen, zodat de basis goed is en de energie weer kan stromen. Dat doe ik aan de hand van interieurontwerpen, kleuradviezen en indelingsplannen.”

Jouw huis én jezelf in balans

Op de website van Bon Interieur vind je een compleet aanbod van diensten die handig zijn als je huis wel een boost kan gebruiken. Van een kort online ‘flitsadvies’, advies aan huis, werkplek make-overs tot maatwerkoplossingen.

De stap naar het ondernemen

Bonnie vertelt waarom ze de stap naar het ondernemen heeft gezet: “Vlak na de aankoop van een nieuwbouwwoning kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Het enige waar ik energie van kreeg, was van het op papier inrichten van de nieuwe woning. Ik ontdekte hoeveel invloed kleuren hebben op je gezondheid en ik wilde daar heel graag anderen mee helpen. Na de opleiding tot interieurontwerper kon ik daarmee aan de slag. Omdat ik me niet beperkt wilde voelen in mijn creativiteit, ben ik lekker mijn eigen bedrijf begonnen!”

“Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij je helemaal thuis voelt in je eigen huis.” – Bonnie van Moorst

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Aan inspiratie heeft Bonnie geen gebrek! Ze vertelt: “Ik haal mijn inspiratie uit de natuur, uit prachtige kleurencombinaties die ik tegenkom, uit koffietentjes waarvan de sfeer helemaal klopt, uit boeken; echt van alles. Verder raak ik geïnspireerd door andere ondernemers die echt zichzelf durven zijn. Zich kwetsbaar opstellen en ook een vleugje spiritualiteit toevoegen.”

Wat is de belangrijkste eigenschap voor een ondernemer?

“Ik vind dat iedere ondernemers over een goede en flexibele mindset moet beschikken. Zeker in deze tijden moet je snel kunnen schakelen en met alternatieve ideeën komen. Je komt nergens als je eigen mindset niet positief is. Het houdt je scherp.”

Waar moet een startende ondernemer op letten?

Met deze goede tip wil Bonnie iedere startende ondernemer waarschuwen: “Pas op voor alle bedrijven die je gaan bellen en advertenties proberen te verkopen. Als je al wil adverteren, zorg dan dat je zélf uitkiest waar je dat wil doen en neem dan zelf contact op.”

Wat is je grootste hoogtepunt tot nu toe?

Bonnie over het grootste hoogtepunt in haar ondernemerscarrière: “In april dit jaar heb ik besloten dat ik me specifiek ging richten op hoogsensitieve mensen. Dat begon als een soort uit de kast komen, en werd daarna al gauw dé reden voor zo veel meer verbinding met (potentiële) klanten. Ik kan nu steeds meer van mezelf laten zien en mooiere programma’s ontwikkelen. Dat voelt heerlijk!”

Meer Bonnie?

website / facebook / instagram


Heb je deze artikelen al gelezen?

Kleuren zijn erg belangrijk voor je humeur, je gedrag en je uitstraling! Je vindt deze artikelen waarschijnlijk ook interessant, check it out:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: