In Your Face! Stories

In Your Face!

Ga je met me mee op ontdekkingsreis naar vrijheid, geluk en een betere (money) mindset?

Ik ben eigenlijk niks. Of alles. Het is maar net hoe je het bekijkt. Ik ben geen topmarketeer en geen fantastisch goede schrijver. Ik ben geen administratiewonder en ook geen communicatiespecialist. Geen salestijger, geen grafisch expert, geen winstmachine. Maar ik doe het allemaal wel. Want ik ben een zzp’er. En dat betekent dat je het allemaal zelf moet doen, ook die dingen waar je helemaal niet zo goed in bent. It’s part of the deal, maar daar kom je als ondernemer pas achter als je 100 x op je bek gaat. Bam, in your face!

Maar wat ik wel heel goed kan? Luisteren. Mensen motiveren en zich goed laten voelen over zichzelf. Een inspirerend verhaal vertellen en iemand een schop onder z’n kont geven. Dat werk. Daar vind ik mezelf echt heel goed in. 

Hallo, ik ben jouw motivator

Maar hoe noem je jezelf dan? Coach? Ik ben niet echt het type dat je aan het handje neemt. Ik kom beter tot mijn recht langs de lijn terwijl ik je aanmoedig. Mentor klinkt dan al iets beter. Een luisterend oor when shit hits the fan. Een vuurtoren in de verte, een baken van licht als je even verdwaald bent. Jouw motivator die je streng, maar vriendelijk tot actie beweegt. Ja, dat past beter bij me.

Want weet je, mensen inspireren en motiveren vind ik het aller-aller-leukst om te doen. Dat is de hele reden dat ik met LIB ben gestart! Alle dingen die ik in ruim 20 jaar ondernemerschap heb meegemaakt, de successen en de failures, de bizarre gebeurtenissen en de impact hiervan op mijn leven: die wil ik met je delen. Zodat je ervan kunt leren en mijn fouten niet hoeft te maken.

Ondernemen is een achtbaan

Was er maar betere informatie toen ik ooit begon, dan had ik zelf niet het wiel hoeven uitvinden. Ik deed eigenlijk maar wat. Met als gevolg dat ik de meest domme en dure fouten heb gemaakt, maar ook mega successen heb gekend. Ondernemen is een achtbaan! Daardoor heb ik een enorme persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt. Want 100 x op je bek gaan zorgt ervoor dat je jezelf héél goed leert kennen. 

In Your Face!

Al die kennis en ervaring heb ik gebundeld in ‘In Your Face!’, een boek en cursus over vrijheid, geluk en (money) mindset. 20 jaar high’s and low’s die jij jezelf kunt besparen in 20 lessen! De 7 opdrachten zetten je aan tot nadenken: hoe wil IK mijn ideale leven leven? Wat past bij mij? Zit ik op de goede weg? Of laat ik me belemmeren door mijn beperkende overtuigingen en verwachtingen van mijn omgeving? Ik help je op weg. Ga samen met jou op zoek naar jouw route. Zodat ook jij 100% kunt leven zoals je wil en niet zoals het moet. En onderweg meer geld verdient in minder tijd.

Hier vind je alle informatie. Ga je met me mee op ontdekkingsreis?


Meer lezen

Heb je mijn Stories al gelezen? Leer mij beter kennen met deze artikelen!

%d bloggers liken dit: