In Your Face! Work

In Your Face! Mijn nieuwe boek en cursus

Ga je mee op zoek naar jouw route naar vrijheid, succes en een betere money mindset?

Mijn boek ‘In Your Face!’ is af! Maar… je mag hem niet lezen.  Je moet het ervaren!

Een paar maanden geleden, toen het boek in ruwe vorm klaar was, zat ik te denken. Zo’n waardevolle inhoud (duh): zonde om te lezen en daarna te vergeten. ‘In Your Face!’ is een eye opener en de bedoeling is impact maken. Dat je ermee aan de slag gaat. Een simpel boek was daarom in mijn ogen niet genoeg. 

Niet alleen lezen, maar vooral erváren

Na een tijdje ging er bij mij een lampje branden. Wat nou als je het boek niet alleen kunt lezen, maar ook vóelen? Als het je aanspoort om in actie te komen? Als je erover kunt sparren met anderen? En ik jou recht voor mijn neus zie groeien?

Dat wil ik!

Daarom besloot ik er een interactieve cursus van te maken, met 20 lessen en 7 opdrachten. Met tekst, video én audio, zodat je zelf kunt kiezen hoe de stof het beste bij je blijft hangen. Met persoonlijke feedback van mij (als je dat wil). Zonder verplichtingen, lekker in je eigen tempo. 

Jouw route naar vrijheid, succes en money mindset

Het was alleen nog een kwestie van bouwen. Dit weekend legde ik de laatste steen. Mijn eigen cursus, ‘In Your Face!’: jouw route naar vrijheid, succes en een betere money mindset, komt eraan! Dat klinkt leuk, maar vast ook een beetje vaag. Snap ik. Daarom alvast een kleine samenvatting.

Allereerst wil ik je waarschuwen: ‘In Your Face!’ is niet voor tere zieltjes. De naam zegt het al. Het is no nonsense, een confrontatie met je hardnekkige denkbeelden en een schop onder je kont. 

In Your Face!

Dit ga je leren:

 • Jouw hardnekkige denkbeelden ontdekken én veranderen.
 • Hoe je meer zelfvertrouwen krijgt.
 • Waarom jij niet rijk bent.
 • Hoe je geluk kunt kopen.
 • Minder werken, meer vrijheid.
 • Hoe je je money mindset aanpakt.
 • Zijn er shortcuts naar succes?
 • Hoe je meer energie krijgt voor je business.
 • Hoe je focus, productiviteit en creativiteit bevordert (met werkschema).
 • Mijn persoonlijke succesverhalen (én failures!).
 • Persoonlijke feedback van mij op de door jou ingestuurde opdrachten.
 • Dit alles lekker op je eigen tempo.

Binnenkort gaat de cursus ‘live’ en kun je meteen beginnen met het ontdekken van jouw nieuwe route. En wanneer jij je inschrijft op de waitlist, ben je er als eerste bij én krijg je een leuke korting. 24 mensen gingen je al voor! Doe jij ook mee?

En inmiddels zijn we live! Hier vind je alle informatie over ‘In Your Face!’. Check it out!


Meer lezen?

Hier vind je meer informatie over ‘In Your Face!’.

Of check Instagram @libthemag voor de laatste updates!

%d bloggers liken dit: