In Your Face! Stories

In Your Face! Dat wordt mijn nieuwe boek en ik schrijf het nú

Mijn nieuwe boek speciaal voor ambitieuze vrouwen die meer willen dan middelmatigheid. Lees een preview!

In Your Face: dat is de titel van mijn nieuwe boek. Ik zit nog middenin het schrijfproces en het is ook echt nog niet binnen een paar weken klaar, maar ik hoop dat het ergens eind van het jaar gedrukt gaat worden. Mooi op tijd voor de kerstkadootjes, haha!

Waar gaat het boek over?

Nou, het is vooral een eerlijk en direct boek over vrijheid, geld en geluk; speciaal voor ambitieuze vrouwen die iets van hun leven willen maken. Ze willen het ánders, maar weten niet goed hoe. Waar moet je beginnen? En kan ik dat wel? Kiezen voor wat ik écht wil, ook al is mijn omgeving het er helemaal niet mee eens? Kortom: een feelgood boek over innerlijke kracht, een schop onder je hol en een keiharde confrontatie met jouw onbewuste overtuigingen. 

Warning: het is geen boek voor tere zieltjes. Daarom heet het boek ook ‘In Your Face’. Ik hou niet van slap gelul (behalve op zaterdagavond met 3 wijntjes op een terrasje in de zon, dan vind ik het prima). Verwacht dus geen zweverig gedoe, maar duidelijke en klare taal. Een boek waar je iets aan hebt, dat jou in beweging brengt en je van de bank af trekt. Zo’n boek. 

Anyway: hier is alvast een kleine preview!

In Your Face: the preview

Dit boek is geschreven als een eye-opener. In dit boek leer ik je hoe je zelf de controle over je leven neemt en je leven kunt vormgeven zoals JIJ dat wil. Niet zoals de maatschappij, je ouders of partner dat van je verwachten. Jouw droomleven binnen handbereik; vrij van verwachtingen, teleurstellingen en verdriet.

Ik schreef dit boek speciaal voor jou, want ik weet dat jij struggelt. Niets lijkt te gaan hoe je dacht of hoe je je leven voor je zag. Je voelt je soms een mislukkeling. Dit boek geeft je de controle en kracht terug. Maar let op: dit boek is geen handleiding of stappenplan met een garantie tot succes. De enige garantie ben JIJ. Jij moet het zelf doen. Maar ik geef je wél alle tools en inzichten om de baas te worden over jouw eigen leven, zonder zweverig gedoe. No nonsense and straight to the point. Een schop onder je kont en wake-up call!

The rest is up to you.

Je hoeft geen genoegen te nemen met middelmatigheid

Er is een verborgen route naar een leven vol vrijheid. Jij kunt een leven leiden waar anderen alleen maar van kunnen dromen. Je hoeft geen genoegen te nemen met een middelmatig en boring leventje. Vrijheid en succes liggen voor het oprapen als je je ogen opendoet! Het maakt niet uit of je 18 bent of 45, arm of rijk, slim of dom. Iedereen kan het, en ik laat je zien hoe.

Er is een gezegde: Als je blijft doen wat je altijd deed, zul je altijd dezelfde resultaten krijgen. Oftewel, als je zo door blijft gaan zal er nooit iets veranderen. Om jouw droomleven te krijgen moet je daarom stoppen met wat je doet. Stop met het luisteren naar anderen. Stop met het voldoen aan verwachtingen van je omgeving en van de maatschappij. Stop met je een slachtoffer voelen van alle ellende die je hebt meegemaakt. Vergeet je traditionele denkbeelden en begin opnieuw.

Het is nooit te laat.

Dit boek is in your face en je zult niet alles leuk vinden wat je gaat lezen. Het gaat waarschijnlijk in tegen alles wat je ooit hebt geleerd. En ik begrijp dat niet iedereen daar blij mee is. Haters gonna hate-hate-hate, zoals Taylor het zo mooi zong. Je hoeft niet te geloven wat ik in dit boek schrijf en je mag gewoon blijven doen wat je altijd deed. Ik probeer je niet te overtuigen van mijn gelijk, maar simpelweg een andere visie te laten zien. Alleen jij kiest of je deze filosofie wil toepassen in je eigen leven.


Meer lezen over mij?

Deze artikelen vind je waarschijnlijk ook tof:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: