Hotspot

Hotel The Roosevelt – Middelburg

Toe aan een weekendje strand, cocktails en slenteren door smalle straatjes? Dan is hotel The Roosevelt in Middelburg jouw hotspot!

Toe aan een weekendje strand, cocktails en slenteren langs smalle straatjes en aparte winkeltjes? Dan is hotel The Roosevelt in Middelburg jouw hotspot!

Historie in de binnenstad van Middelburg

Dit boutique hotel is gevestigd middenin het historische centrum van Middelburg. De experience van dit luxe hotel begint al bij binnenkomst in de lobby en bar: vintage & design all the way. Geniet hier in de kosmopolitische bar van champagne, heerlijke cocktails, wijnen en kleine bites zoals oesters en ander luxe bar food. Vooral de gastvrijheid en warme sfeer vonden wij van LIB een verademing!

Het hotel bevat slechts 28 kamers en suites die in 2015 op bijzondere wijze door designbureau Estida uit Amsterdam zijn ontworpen met behoud van zoveel mogelijk authentieke elementen. Het pand is een monument, gebouwd in de jaren vijftig, maar ademt de sfeer van de jaren dertig en veertig. Het is vernoemd naar de Amerikaanse president Roosevelt die Zeeuwse voorouders had. Door het gebruik van zware materialen, notenhouten meubels uit de jaren dertig, luxe stoffering en designelementen oogt het hotel als een mix van verschillende tijdgeesten, met een fantastisch resultaat.

Check bijvoorbeeld eens de ruime binnentuin met sauna en jacuzzi, de toren met smalle wenteltrap, de slimme indeling van de kamers (zoals een voormalige kluis omgebouwd tot badkamer) en de prachtige entree. Het is alsof je teruggaat in de tijd, maar dan op een hippe manier.

Het hotel beschikt niet over een restaurant, wel wordt er een geweldig ontbijt geserveerd in high breakfast stijl: een plateau met broodjes, Zeeuwse lekkernijen, vers fruit en verse smoothies, granola en een eitje naar keuze.

Award winning hotel The Roosevelt

In 2019 werd hotel The Roosevelt in Middelburg onderscheiden met een Certificate of Excellence van TripAdvisor. Ideaal voor een romantische citytrip met je liefje, wining & dining met vriendinnen of een weekendje funshoppen met je moeder!

Hotel The Roosevelt
Nieuwe Burg 42
4331 AH Middelburg

www.hoteltheroosevelt.com / @boutiquehoteltheroosevelt

Geef een reactie

%d