Feel

Hashtag Lifegoal: wat is die van jou?

Wat wil je doen met jouw leven? Denk jij hier weleens over na?

Hashtag Lifegoal! Ik begon hierover na te denken toen ik ineens heel veel vrije tijd had. Ik had mijn bedrijf opgegeven, geen dagelijkse routine meer en kon doen wat ik wilde. Uitslapen, spontaan een terrasje pakken op ieder moment van de dag, genoeg tijd voor hobbies, eindelijk tijd om te gaan sporten, leuke dingen doen zonder rekening te houden met de volgende ochtend vroeg opstaan. All options were open.

Het gekke is, dat wanneer je je eindelijk vrij hebt weten te maken van de ratrace, je in een soort virtual reality belandt. Als je álles kan doen wat je wil, geen werkverplichtingen meer hebt: wat ga je dan doen? Wat vind ik eigenlijk leuk?

Wat wil ik nou eigenlijk?
En: wie bén ik nou eigenlijk?

Hashtag Lifegoal: wat wil jij doen met je leven?

Je gaat aan alles twijfelen. De dingen die waarvan je jarenlang dacht: “Als ik eindelijk mijn eigen tijd kan indelen en nergens meer rekening mee hoef te houden, dan kan ik eindelijk (INSERT JOUW DROOM) met mijn leven gaan doen!” Die droom hield je op de been. En dan is het zover…. 

Die dingen die je altijd al wilde doen bleek je eigenlijk helemaal niet zo belangrijk te vinden. Nu het eindelijk kón, wilde je het niet meer. Maar wat dan wel? Geen idee. Het bekende zwarte gat. 

Pas als je een tijdje uit de ratrace bent gestapt kun je je losmaken van je oude routines. Je oude denkbeelden en verwachtingen. Ruimte geven aan inspiratie en creatief denken. Openstaan voor nieuwe out-of-the-box ideeën. Waar word je nou écht oprecht gelukkig van? Wat geeft jouw leven een doel, een reden om op te staan? Jouw Hashtag Lifegoal?

Denk jij hier ook weleens over na?


Meer lezen?

Deze artikelen vind je waarschijnlijk ook leuk:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: