Talk

Hallash is online! Durf jij onaangepast te leven?

Vorige maand heb je het ondernemersverhaal van Yvonne kunnen lezen in een interview met LIB the mag. Vandaag is ze nogmaals aan de beurt. Met leuk nieuws!

Hallash is online! Dit platform voor en door vrouwelijke ondernemers is opgericht door Yvonne, die je misschien nog kent van het artikel ‘Twee fotografen, twee creatieve ondernemers. Get inspired!‘. Ze laat je zien hoe je afrekent met excuses en helpt je jouw persoonlijke verhaal te herschrijven. Durf jij onaangepast te leven?

Met haar platform en community voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling Hallash legt Yvonne de link tussen verbinding, vrijheid en vertrouwen. Zodat ruimte ontstaat om voluit het leven te ervaren. Maar dan zonder angst, verwachtingen, verhalen en hokjes. Klinkt interessant, maar hoe doet ze dat dan? We laten Yvonne zelf aan het woord:

Yvonne Apeldoorn

Durf jij onaangepast te leven?

Yvonne: “In alles wat ik doe staat onaangepast leven centraal. Ik wil ondernemende vrouwen de ruimte en moed geven om anders te durven denken en doen. Door jezelf te accepteren en in actie te komen kun je groeien. Maar ook ervaren hoe mooi de reis van het leven kan zijn.”

“Connect to your brave authentic self!”

Online social retreat

Yvonne combineert fotografie, coaching en de organisatie van events om ondernemers met elkaar én zichzelf te verbinden. Via Zoom ga je vanuit het comfort van je eigen woonkamer mee op reis. Praktische tools en unieke ervaringen zorgen ervoor dat je de verbinding met jezelf weer gaat voelen.

MEER LEZEN OVER INSPIRERENDE VROUWELIJKE ONDERNEMERS?

Lees meer verhalen van inspirerende business babes en laat je motiveren om nu écht de sprong naar het ondernemerschap te wagen. Deze ondernemers geven je tips. Want je hoeft het niet alleen te doen!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: