Talk

Girlboss op een tropisch eiland: let’s meet Vivienne!

Vivienne emigreerde een aantal jaar geleden naar Bonaire en besloot op het eiland een eigen bedrijf te starten. Aan LIB vertelt ze haar verhaal.

Girlboss op een tropisch eiland: let’s meet Vivienne Vollebregt! Met haar beautysalon en fotostudio Viv’s Beauty combineert ze haar passie voor make-up, beauty, het eiland Bonaire en het in de watten leggen van haar klanten. Vrouwen kunnen bij haar terecht voor onder meer visagie, lash & brow treatments, facials en fotoshoots. 

Vivienne over ondernemen op een tropisch eiland

vivienne vollebregt

“De afgelopen twee jaar is mijn bedrijf op Bonaire ontzettend hard gegroeid. Er komen zelfs vrouwen vanuit Nederland die een paar keer per jaar bij mij hun wimpers en wenkbrauwen laten doen als ze hier op vakantie zijn. Ze vinden dat het in Nederland niet zo mooi wordt gedaan, dus komen ze naar mijn salon. Een groot compliment, want de markt in Nederland is vele malen groter dan hier op het eiland. Daar ben ik supertrots op!”

Girlboss en je eigen baas zijn

“Ik ben graag mijn eigen baas omdat dit mij veel vrijheid geeft en ik mijn eigen beslissingen kan nemen. Zelf mijn uren, tarieven en werkwijze bepalen, en wanneer ik op vakantie ga! Ik vind het erg belangrijk om iets te doen waar je passie ligt en waar je talent voor hebt, zodat je met plezier je werk kunt doen.”

Onder een baas werken en naar iemand moeten luisteren is nooit mijn ding geweest.” – Vivienne Vollebregt

Vrouwelijke inspiratie

“Ik laat me graag inspireren door YouTube filmpjes of Ted Talks met vrouwelijke ondernemers, social media en boeken. Sterke, onafhankelijke vrouwen die weten wat ze willen én daarvoor vechten: wauw! Daar kijk ik heel erg tegenop.”

Tips van Viv!

  • “Het is belangrijk om naar je intuïtie te luisteren. Soms is het beter om bepaalde samenwerkingen en deals af te slaan, omdat dit niet de kant is waar je heen wil met je bedrijf.”
  • “De belangrijkste eigenschap voor een succesvolle ondernemer is 100% staan achter wat je doet of verkoopt.”
  • “Durf risico’s te nemen. Ook al zeggen anderen dat je het niet moet doen, geloof altijd in jezelf. BE BOLD!”

Bon Bini Bonaire

Ben jij op Bonaire en heb je altijd al een fotoshoot op het strand willen doen? Of kunnen je huid, wenkbrauwen en wimpers wel een opknapbeurtje gebruiken? Vergeet dan niet om een afspraak te maken bij Viv’s Beauty. De volgende keer dat LIB op het eiland is, gaan we zeker even langs voor een full-on make-over!

Love, like & follow

Meer lezen over girlboss-op-een-tropisch-eiland Vivienne?
website / facebook / instagram


In the mood voor meer inspirerende, vrouwelijke ondernemers? Heb je deze interviews al gelezen?

Wil jij ook met jouw bedrijf in LIB the mag?

Dat kan! Er zijn verschillende opties die je kunt inzetten om jouw bedrijf meer zichtbaarheid te geven. Denk daarbij aan advertenties, interviews, blogs, podcasts of video’s. Ook een collab in de vorm van een gastblog, shoutout, sponsored content of event behoren tot de mogelijkheden. Lees hier meer over wat LIB voor jou kan betekenen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: