Work

Gezocht: proeflezers!

Proeflezers gezocht! Mijn eerste boek heet KICK ASS ONDERNEMEN en gaat over de struggles van het ondernemerschap.

Proeflezers gezocht! Yes, I dit it! Mijn eerste echte boek is helemaal klaar. Het heet KICK ASS ONDERNEMEN en gaat over de struggles van het ondernemerschap. Ik neem je mee op mijn ondernemersavontuur en vertel je hoe ik met 0 euro op de bank een succesvol bedrijf heb weten op te bouwen, alles kwijtraakte, mezelf opnieuw uitvond en met succes nieuwe bedrijven ben gestart.

It was a hell of a ride

In het boek lees je het eerlijke en rauwe verhaal van twintig jaar ondernemer zijn. Alle ups en downs, alle successen, alle hopeloze ellende. It was a hell of a ride :)

In 16 korte hoofdstukken kom je alles te weten over KICK ASS ONDERNEMEN en mijn persoonlijke ervaring als business babe in meerdere branches, maar vooral in de beauty. Real life stories, leuke anekdotes en handige tips, dat is wat je van het boek kunt verwachten. Een beetje eng om zoveel over mezelf te delen met de buitenwereld, maar ik doe het graag als ik andere jonge (startende) ondernemers daarmee kan helpen om niet dezelfde fouten te maken!

Proeflezers gezocht!

Natuurlijk ben ik héél benieuwd wat anderen van het boek vinden. Daarom zoek ik 5 proeflezers die het boek GRATIS ontvangen, mits je bereid bent om mij jouw eerlijke feedback te geven.

Wil jij dolgraag lezen over mijn ondernemersverhaal, ben jij een startende of groeiende vrouwelijke ondernemer, en vind je het prima dat ik na het lezen contact met je opneem over wat je van het boek vond? Stuur me dan een mailtje of een DM via Instagram.

I can’t wait!


Meer lezen?

Deze artikelen vind je vast en zeker ook leuk:

Geef een reactie

%d