Stories

Fun facts over mij: dit ben ik

Wie is die persoon achter LIB the mag? Dit zijn fun facts over mij.

Achter iedere ondernemer schuilt een persoon met een eigen verhaal. In het artikel “Ik wil vrouwelijke ondernemers laten shinen!” vertelde ik al waarom ik met LIB ben gestart. Vandaag vertel ik op veler verzoek wat meer over mezelf. Fun facts over mij: dit ben ik!

Over mij

 • Ik ben verslaafd aan koffie: ik drink rustig 10 koppen per dag. Later op de middag maak ik de switch naar decaf, want het is zo lastig typen met trillende handjes :)
 • Thee vond ik vroeger vies maar tegenwoordig best lekker. Ik kies dan altijd voor witte thee met kamille of groene thee met gember. Normale thee vind ik nog steeds yuk.
 • In mijn hoofd is het altijd een complete chaos, terwijl ik van buiten heel kalm en sereen lijk. Maar in m’n hoofd ga ik non-stop 200 km per uur. Heel vermoeiend.

Dit ben ik!

 • Ik ben geen girly girl, hoewel je dat misschien niet zou zeggen als je foto’s van me ziet. Ik hou wel van een make-uppie haha! Maar de meeste ‘typische vrouwendingen’ zijn niks voor mij. Zo hou ik bijvoorbeeld niet van soaps, romantische films en theeleuten met vriendinnen. Geef mij maar wetenschappelijke docu’s, gamen en dingen fixen. Ik ben de klusser in huis! Elektra vervangen, een keuken installeren en een wc betegelen: no problem.
 • Mensen onderschatten mij altijd. Als ze me beter leren kennen hoor ik steevast: “Je bent slimmer en stoerder dan ik in eerste instantie dacht”. Story of my life.
 • Ik heb een low tolerance voor luie en passieve mensen. Sorry, not sorry! Maak verdomme wat van je leven in plaats van altijd maar te klagen.
 • Ik word heel blij van eten. En dan met name Mexicaans, Italiaans en Belgisch (friet). Je ziet me altijd de kasten plunderen als het weer snacktime is. Mijn figuur is er minder blij mee helaas.

Fun facts

 • Mijn humor is een beetje vreemd. Word puns en sarcasme: yes please! En zoals je leest gooi ik ook overal Engelse termen tussendoor. I can’t help myself.
 • Ik heb het altijd koud. Daarom draag ik altijd meerdere lagen, ook in de zomer. Je zult mij nooit in een korte broek zien. Behalve als het 40+ graden is misschien.
 • Ik ben geboren exact op de wisseling van de horoscoop Steenbok en Waterman. Als je heel precies gaat rekenen met mijn geboortetijd en plaats ben ik nét Waterman. Ik heb de koppigheid, betrouwbaarheid, leergierigheid en ambitie van een Steenbok, en de hulpvaardigheid, ‘het in je hoofd zitten’ en de onafhankelijkheid van een Waterman. Complex typje dus. 
 • Ik eet de meeste dagen van de week vegetarisch of vegan. Dat deed ik als kind al en niet omdat het nu mode is. Ik hou gewoon niet zo van vlees, maar ik maak een uitzondering voor de ossenhaas met pepersaus van Gauchos. Die vind ik wel lekker! Kip, sushi of een broodje tonijnsalade af en toe, ook prima. 
 • Vroeger stond ik erom bekend dat ik iedereen onder tafel kon drinken, maar tegenwoordig ben ik al teut na 1 glas wijn. 
 • Ik ben een echte dierenvriend, vooral als ze fuzzy en aaibaar zijn. Marley, mijn hond, is een kruising tussen een Beagle en een Stafford. Hij ziet eruit als een Beagle die aan bodybuilden doet, maar heeft wel schattige flapoortjes. En hij lacht altijd!

Ik & fun facts over LIB the mag

 • LIB is ontstaan vanuit mijn wens om jonge, vrouwelijke ondernemers te helpen, te motiveren en te inspireren.
 • Omdat ik uit eigen ervaring weet dat het niet makkelijk is om als jonge vrouw jezelf staande te houden in de zakelijke wereld.
 • Met LIB wil ik een podium geven aan al die geweldige en stoere vrouwen met ambitie. It’s your time to shine!

Geef een reactie

%d