Look

Binnen 24 uur een sexier look

Vermoeid uiterlijk? Niet met deze zeven tips om er instant beter uit te zien!

Druk, druk, druk. Weinig slaap, hard gewerkt. In de spiegel zie je een vermoeide en doffe versie van jezelf. Maar… vanavond eindelijk die date! LIB geeft je 7 tips voor een sexier look binnen 24 uur.

Tame those brows

Epileer je wenkbrauwen. Echt, dit is een no-brainer. Met vers geëpileerde wenkbrauwen zie je er meteen verzorgder uit. Bovendien opent het je ogen en maakt het je blik wakkerder. Stelregel: tweederde van je wenkbrauw loopt omhoog en eenderde naar beneden. Zorg dat het beginpunt van je wenkbrauw start ter hoogte van het kuiltje bij je neusvleugel en eindig net voorbij je buitenste ooghoek. En onthou: bigger is always better! Dunne wenkbrauwen maken je ouder en strenger. Gebruik een wenkbrauwborsteltje met gel of een beetje haarlak om eventuele lange haren te temmen. Of zoek een goede wenkbrauwstyliste die je helpt de juiste vorm te maken.

Hydration please

Gebruik een hydraterende crème op je gezicht en vergeet ook niet de rest van je lichaam mee te nemen. Smeer bij voorkeur direct na het douchen als je huid nog een beetje vochtig is. Zo hou je de hydratatie langer vast.

Water water water

Drink veel water op de dag voor je date. Het doet wonderen voor je huid en het laat je er slanker uitzien omdat je door veel water te drinken overtollig vocht op je buik, benen en voeten kwijtraakt (raar maar waar).

Move your ass

Kom in beweging. Hou je niet van sporten, zet dan je favoriete muziek op en dans alsof je woonkamer voor even een ultiem zomerfestival is. Beweging is goed voor je lichaam, maar ook voor je humeur.

Shine baby shine

Bronzer geeft je instant shine! Gebruik een subtiele variant met een hele fijne shimmer en kies een kleur die dichtbij je eigen huidskleur ligt. De bedoeling is je huid stralender maken, niet als een kerstbal laten glimmen. Breng de bronzer aan met een grove kwast en ronddraaiende bewegingen op de plekken die als eerste geraakt worden door de zon; dus voorhoofd, jukbeenderen, neus, het puntje van je kin en je decolleté.

Binnen 24 uur een sexier look

Draag kleding waar je je zelfverzekerd in voelt. Ben jij helemaal op je gemak in een strakke jurk en torenhoge pumps? Draag dit dan vooral en rock your look! Voor de meeste vrouwen geldt echter dat zij meer zichzelf voelen in een meer casual outfit. Dat is helemaal niet erg en kan ook ontzettend sexy zijn. The key is jezelf te kleden voor de gelegenheid en vooral uit te stralen dat je goed in je vel zit.

Tip voor de ultieme date outfit

Tips van LIB voor de ultieme date-look: een aansluitende jeans waar je billen goed in uitkomen, een satijnen top, een boyfriend blazer en sneakers. Of je nu naar een wat sjieker restaurant gaat, een drankje gaat doen, een lange boswandeling gaat maken of een hele avond gaat clubben; met deze combinatie kom je altijd goed voor de dag.


Meer lezen?

Deze artikelen vind je waarschijnlijk ook leuk:

Geef een reactie

%d