Read

De grappigste columns van LIB the mag

Deze columns toveren vanzelf een glimlach op je gezicht.

Heb je de columns op LIB the mag al gelezen? Ze zijn grappig, ontroerend, soms brutaal en vaak heel herkenbaar. Dit is een verzameling van de leukste columns van het afgelopen jaar!

Column: Waar is dat feestje?

We kunnen weer! Het nachtleven in, bedoel ik. In deze column lees je waarom dat héél goed nieuws is.

Ik ben een feestbeest. Altijd al geweest. Ik doe op een feestje het licht aan, én uit. Als laatste krijger op de dansvloer en tijdens het ochtendgloren samen met de glasscherven naar buiten geveegd. That’s me. 

Na 16 bacootjes kwam ik pas echt lekker op gang. Als ik langskwam bij vriendinnen stond de wijn al koud, want ze kenden me goed. Het maakte me niet eens uit wat er op tafel kwam. Zelfs die ouwe fles jenever van Ome Jan kon je aan me kwijt. “Als er maar alcohol in zit!”, was mijn motto. Maar wees gerust, je hoeft me nog niet bij de plaatselijke AA aan te melden. Want sinds een jaar of twee is alles anders….

Lees hier verder: Waar is dat feestje?

Column: Ode aan de joggingbroek

Ik ben dol op mode. Hoewel ik het grootste deel van de week rondloop in een uitgelebberde joggingbroek en een hoodie, kom ik heus ook weleens leuk voor de dag. 

In mijn rijke jaren als algemeen directeur in het vastgoed vloog ik op en neer naar Hong Kong, New York en Londen om mijn closet aan te vullen met de mooiste items. Ieder jaar de zomersale in Parijs, vaste prik. Maar daarna begon het verval!

Lees hier verder: Ode aan de joggingbroek

Column: Wanneer je niet in het ideale plaatje past

Vrouwen die niet in het ideale plaatje passen, daar wil ik het vandaag over hebben. Dominant, onvrouwelijk, bazig, pittig, rebels; het zijn woorden die vaak worden gebruikt om ze te omschrijven. Meestal met een denigrerend ondertoontje. Alsof het niet zo ‘hoort’. Toch zijn er steeds meer vrouwen die zich daar niets van aantrekken en lekker doen wat ze zelf willen. En misschien ben jij er ook wel eentje. Dan is deze column voor jou!

Lees hier verder: Wanneer je niet in het ideale plaatje past, lees dan dit

Column: Yogapants en de metaverse

Nooit eerder droeg ik zoveel yogapants en huispakken and I love it. Geld verdienen in je pyjama, heerlijk toch? Geen wonder dat het verplichte thuiswerken veel mensen prima bevalt. En het ziet er niet naar uit dat dit fenomeen snel verandert. Sterker nog, ik verwacht dat online werken steeds verder gaat toenemen. Leve de digitale mogelijkheden én de comfy look! Maar wist je dat we in de toekomst niet alleen online gaan werken, maar ook online gaan ontspannen in de zogenaamde metaverse?

Lees hier verder: Yogapants en de metaverse


Meer columns lezen?

Heb jij de andere columns ook al gelezen? Deze bijvoorbeeld!

%d bloggers liken dit: