Work

Creatieve ondernemer, dit artikel is voor jou

Ik heb jouw hulp nodig om LIB to the next level te brengen!

Creatieve ondernemer, waar ben je? Met creatief bedoel ik ondernemers in fashion, art, fotografie, vormgeving, tekst.… Want ik heb jouw hulp nodig voor LIB!

Al een tijdje loop ik rond met een tof idee, of beter gezegd 1001 toffe ideeën. Maar iedere keer stel ik het weer uit om er ook echt wat mee te gaan doen. Te duur, tijdsintensief, corona: ik heb mijn bezwaren in gedachten al honderden keren voorbij zien komen. Maar het blijft kriebelen en dat betekent dat het dus geen tijdelijke bevlieging is. Hoewel ik niet meteen alle ideeën kan uitvoeren (iets met een lockdown….), wil ik er wel alvast mee aan de slag. Lijntjes uitgooien, interesse peilen. Kennis opdoen. 

Het helpt als je een beetje in de buurt van Breda zit, maar online kun je natuurlijk ook sparren. Dus: ben jij een ondernemer die waanzinnig goed is op creatief gebied? En wil je samenwerken om LIB to the next level te brengen? Mail me, please!


Ben jij geen creatieve ondernemer, maar lees je er wel graag over?

Dan moet je deze artikelen zeker even checken. Enjoy!

Deze artikelen vind je waarschijnlijk ook interessant:

Wil jij met jouw bedrijf gefeatured worden in LIB? Lees hier hoe jij jouw bedrijf in de spotlight zet!

Wat kan LIB voor jou betekenen?

Neem vooral ook contact op wanneer je vastloopt in je onderneming en géén idee hebt hoe je er weer uitkomt. Ik denk graag met je mee! Je vindt me o.a. op Instagram @libthemag.

Geef een reactie

%d