Hotspot

Bobbi’s Bar – Breda

Ken jij deze hotspot in het gezellige Breda al?

New York meets Paris meets…..Bobbi’s Bar Breda! Deze Instagram-waardige place to be is door LIB verkozen tot hotspot van Breda vanwege de lekkerste cocktails, fijne vibe en het leuke personeel. Ben jij er al geweest?

Breda The Best!

Bobbi’s Bar is in 2018 geopend aan de rand van het centrum, vlakbij het mooie Valkenbergpark en op loopafstand van de gezellige Grote Markt met nog veel meer lekkere restaurantjes en terrassen. Leuk weetje: de bar is vernoemd naar het dochtertje van de eigenaars!

Pizza, kip, biefstuk en small bites zijn de belangrijkste gerechten op de menukaart. De drankkaart biedt naast de basic cocktails (Cosmopolitan, Mojito, Espresso Martini…. ) ook een aantal verrassende cocktails. Met name de ‘Honey I’m not home’ met rum, Cointreau, honing, limoensap, ginger ale en orange bitters viel bij ons erg in de smaak! Lekker fris met een klein zoetje, mmm…. Naast cocktails kun je ook kiezen uit diverse soorten gin & tonics, speciaalbiertjes en lekkere huiswijnen. Bobbi’s heeft tevens een ruime selectie alcoholvrije mocktails voor de BoB’s.

Let’s go to BOBBI’S BAR – Breda

Het prachtige interieur, goede vibes en de locatie in Breda maken van Bobbi’s Bar een perfecte kandidaat om indruk te maken op je first date!

Bobbi’s Bar
Gasthuyspoort 1
4811 GW Breda

www.bobbisbar.nl / @bobbisbar


Meer lezen?

Wil je meer lezen over de mooiste hotspots én het leukste nieuws voor stoere, ambitieuze en ondernemende vrouwen? Dan vind je deze artikelen waarschijnlijk ook handig. Check it out:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: