Stories

Bèta testers gezocht!

Bijna live, dus ik heb jouw hulp nodig!

Hi business babes! Op 1 juni lanceer ik een nieuw platform speciaal voor vrouwelijke ondernemers met een community, contentbibliotheek vol gratis downloads, blogs, podcasts, events en een database waar je andere ondernemers kunt filteren op expertise als je hulp zoekt voor je bedrijf. Een soort ondernemerdating, zonder het daten dan ;)

Om dit nieuwe platform te bouwen moest ik mijn HTML en PHP skills afstoffen. Het is alweer 20 jaar geleden dat ik een website bouwde ‘from scratch’. Geloof me dat ik de afgelopen weken heel wat uurtjes achter de laptop heb doorgebracht. Met een beetje hulp van plugins (die ik compleet moest customizen), mijn programmeerkennis uit een ver verleden en een beetje hulp van mijn vriend die als functioneel beheerder en data analist werkt bij één van de grootste universiteiten van Nederland, kan ik nu eindelijk zeggen dat we in de laatste testfase zijn beland. Girl, wat wordt het gaaf!

En nu is het bijna zover dat het allemaal ‘live’ gaat…. Spannend!

Bèta testers gezocht!

Ik zoek een aantal bèta testers die het leuk vinden om komend weekend mijn nieuwe platform uit te proberen en hun feedback te geven, zodat ik de allerlaatste bugs eruit kan halen voor de officiële lancering. Ik schat in dat je er maximaal 30 minuten mee bezig bent. Als bedankje krijg je uiteraard een gratis VIP account, zodat je ook na de lancering op 1 juni gebruik kunt blijven maken van alle leuke dingen die je hebt mogen uitproberen.

Natuurlijk heb ik zelf ook al uitgebreid getest, maar het is altijd goed om een kritische blik van andere mensen te krijgen. Dus heb je komend weekend zin én tijd om een blik te werpen op mijn nieuwe platform en ben je niet bang om ongezouten kritiek te leveren? Stuur me dan een mailtje of DM via Instagram!


Meer lezen?

Dit artikel vind je waarschijnlijk ook leuk om te lezen:

Vol verwachting klopt mijn hart

Geef een reactie

%d