Talk

Badass Business Babe: dit is Leena

Next up in de rubriek ‘Talk’ is Leena van Leena World en The Badass Collective. Deze jonge girlboss neemt je in dit artikel mee op haar creatieve ondernemersavontuur.

‘A guide in becoming a Badass Bish’. Zo omschrijft ze haar werk met Leena World. Daarnaast is zij founder van The Badass Collective en runt dit sinds een half jaar samen met haar vriend Niels; een platform dat jongvolwassenen ondersteunt tijdens hun persoonlijke ontwikkeling. Meet business babe Leena!

Dit is Leena

Leena begon haar ondernemerscarrière met het geven van danslessen. Daarnaast hield ze zich ook bezig met het customizen van kleding en sneakers. Die creatieve vibe heeft er dus altijd al ingezeten. Leena vertelt: “Ik heb een messy en super creatief brein. Ik hou ervan om me op heel veel verschillende creatieve manieren te uiten, en anderen te motiveren om hetzelfde te doen.” Over de reden waarom ze is gaan ondernemen is Leena heel duidelijk: “Ik kan mijn dagen indelen hoe ik het wil en zelf beslissen welke diensten ik aanbied. Ondernemen is voor mij de ultieme vrijheid!”

badass business babe: dit is Leena_2

Leena World & The Badass Collective

Met Leena World maakt ze (motion) visuals en graphics, geeft ze online trainingen en 1:1 powersessies. Voor het platform The Badass Collective werkt ze samen met 14 experts aan het maken van online content op het gebied van mind, body, spiritualiteit, monnies en werk. Hierbij kun je denken aan artikelen, interactieve masterclasses en nog veel meer: “Met dit collectief gaan wij de dikste dingen creëren!”, zo belooft ze.

Leena’s grootste inspiratiebronnen

Op de vraag wie of wat haar grootste inspiratiebron is noemt ze haar helden: “Tony Robbins, Bob Proctor, Angela Gallo, Erika Kramer (the Queen of Confidence), Lukis Mac, Gabriella Rosie, Natalia Benson en Kinzie Madsen.” 
NB: Voor de lezer die nog niet bekend is met deze personen: zoek ze eens op! Een zeer gevarieerde lijst aan inspirerende lifecoaches, auteurs en trainers op zakelijk én spiritueel gebied.

Badass Business Babe High’s

“Het mooiste dat ik tot nu toe heb bereikt is het openen van mijn eigen kantoor bij Rotterdam Blaak, het professioneel opnemen van mijn online cursus en het werken met mijn grote inspiratiebronnen Angela, Erika, Lukis en Gabriella. Daarnaast ben ik heel trots dat ik twee keer heb mogen spreken tijdens het ondernemersevent van FunX!”

Wil jij net als Leena een eigen bedrijf beginnen?

Leena waarschuwt startende ondernemers: “Ga niet klein dromen. En pas op voor bemoeienis vanuit je omgeving. Mensen die nog nooit een bedrijf hebben gehad willen jou namelijk vertellen wat je wel of niet moet doen. Luister altijd naar je eigen gevoel!”

Meer Leena?

LEENA WORLD
website / instagram

THE BADASS COLLECTIVE
website / instagram

Meer lezen over badass business babes?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: