BabesBusinessBorrels

Babes, Business & Borrels!

BabesBusinessBorrels: ideeën opdoen, contacten leggen met andere ondernemers én gezelligheid!

Babes, Business & Borrels! Wil jij kennismaken met andere business babes, van elkaar leren en nieuwe inspiratie opdoen? Of zoek je een business buddy? Dan zijn de BabesBusinessBorrels echt wat voor jou!

Kom in contact met likeminded people

De BabesBusinessBorrels zijn ontstaan vanuit de grote vraag van jonge vrouwelijke ondernemers naar mogelijkheden om in contact te komen met likeminded people. Want hoe lief je vriendinnen ook zijn, ze begrijpen je niet echt. En zeker niet als ze zelf geen ondernemer zijn. Ze snappen niet dat je als ondernemer veel tijd in je business steekt, dat je soms geen tijd voor ze hebt en in je hoofd constant op zoek bent naar nieuwe business opportunities om je bedrijf te laten groeien.

Tuurlijk bestaan er online veel mogelijkheden om contact te zoeken met andere ondernemers, zoals Facebook groepen, Instagram, LinkedIn en andere media. Maar om op die manier écht persoonlijk contact te krijgen is lastig. Misschien heb je in de buurt andere netwerkclubs waar je lid van bent. Ik weet niet hoe jij het ervaart, maar ik vind die traditionele netwerkborrels nogal boring. Vooral veel oudere en grijze mensen, of ondernemers die al een heel groot bedrijf hebben opgebouwd. Jonge en vrouwelijke business babes kom ik daar maar weinig tegen. En dat ik daar niet alleen in ben is de afgelopen tijd heel duidelijk geworden! Ik hoor en lees dagelijks dat er behoefte is aan een ander soort club: persoonlijker, jonger, maar vol met vrouwelijke ambitie. Een meetup 2.0: de BabesBusinessBorrel dus!

Babes, Business & Borrels!

Met corona is het organiseren van offline events buiten de deur nog even lastig, maar er staan al een hoop leuke events op de planning! Wat dacht je van de Picknick & Pitch waar je je bedrijf kunt voorstellen en leuke samenwerkingen kunt realiseren, 1 op 1 koffiedates via Zoom of in een leuke koffietent bij jou in de buurt, en een gezellige vrijmibo op heel bijzondere Instagrammable locaties in Nederland?

Meld je dus vandaag nog aan en ontvang direct uitnodigingen voor borrels in je mailbox. Doe je mee?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: